El MoraBanc es queda fora de la final de Copa en caure davant un Unicaja molt superior (92-59)

Els andorrans no poden superar la forta defensa d'un equip malagueny que a més a més ha estat encertadíssim de cara a cistella

Fernández entra a cistella entre Todorovic i Massenat
El MoraBanc Andorra ha quedat eliminat a les semifinals de la Copa del Rei després de caure per 92-59 contra un Unicaja molt agressiu en defensa i amb un percentatge molt elevat de tirs de dos. Els homes d'Ibon Navarro no han estat encertats de cara a cistella i en cap moment han tingut opcions de victòria. L'Unicaja jugarà la final contra el Reial Madrid que ha derrotat el València per (91-68).

Tots dos equips han sortit amb una forta defensa que han atacat millor els andalusos mentre que això,  afegit a  la mala selecció de tir del MoraBanc amb Todorovic i Walker ha quedat  palès en un parcial de 9-0 i un final al primer quart de 25-16. Els locals es mostraven més encertats en atac i els andorrans no veien cistella davant un rival que en aquests minuts jugava a plaer (36-16) i un parcial de 16-0.

Només els triples (6 de 14) mantenien els homes d’Ibon Navarro en el partit (46-30) i l’intent de reacció s`ha quedat a mitges perquè el MoraBanc ha marxat al descans 18 punts per sota i l’Unicaja ja somiava amb la seva tercera final de Copa de la mà d’un inspirat Jaime Fernández, autor de 15 punts en els primers 20 minuts i una espectacular eficàcia de l’equip en els tirs de dos amb 15 de 18 (83%) per un fluix 4 de 15 (26%) del MoraBanc.

Esmaixada de Moussa Diagne. | ACB PHOTO

L'Andorra ha sortit amb força a l'inici del tercer quart,acostant-se a 12 punts (8 consecutius aconseguits  per Hannah) però tot ha quedat en un miratge perquè l'Unicaja ha continuat agressiu en defensa i encertat en els tirs de dos. L'entrenador dels malaguenys, Luis Casimiro ha posat en pista Alberto Diaz que ha frenat Hannah. Entre Adams i Waczynski, l'amfitrió ha tornat als 20 punts de diferència.

El darrer quart, amb els triples d'Ejim i Adams (76-51) ja ha estat un passeig pels locals i la primera semifinal en la història de la competició del MoraBanc ha quedat vista per a sentència. Adeu al somni.

FITXA TÈCNICA

UNICAJA (92): Fernández 19, Thompson 6,  Toupane 5, Adams  14, Gerun 5 -cinc inicial-, Brizuela 8, Diaz 6, Waczynski 9, Guerrero 6, Suarez 0. 14 de 17 tirs lliures; 27 de 37 llançaments de dos; 8 de 25 triples; 41 rebots.

MORABANC ANDORRA (59): Hannah 16, Massenat 10, Todorovic 3, Sy 3, Diagne 6 -cinc inicial-, Musli 0, Senglin 8, Walker 7, Pérez 6, Llovet 0, Colom 0, i Carrasco, 0. 5 de 5 tirs lliures; 15 de 34 llançaments de dos; 8 de 28 triples; 25 rebots.

Àrbitres: Martín Bertrán, Conde i Cortés.

Parcials: 25-16, 23-14, 20-19, 24-10 (92-59)