Restriccions de trànsit a partir de dilluns al carrer Sant Andreu

Un dels dos carrils de la via quedarà tallat i, per tant, es donarà pas alternatiu, fet que pot comportar algunes retencions, sobretot a les hores punta

L'afectació començarà a la cruïlla entre Sant Andreu i el carrer del Falgueró.
L'afectació començarà a la cruïlla entre Sant Andreu i el carrer del Falgueró. MOBILITAT

L’agència de Mobilitat ha informat de les restriccions de circulació que s’aplicaran a partir de dilluns al carrer de Sant Andreu, entre Escaldes-Engordany i Andorra la Vella. Un dels dos carrils de la via quedarà en desús i, per tant, caldrà donar pas alternatiu. La situació s’allargarà fins al 5 de maig.

La restricció afectarà el tram comprès entre els carrers del Falgueró i el de la Creu Grossa. Mobilitat ha informat que, entre l’11 d’abril i el 5 de maig, dels dos carrils existents, un per cada sentit, només n’hi haurà un disponible.

Per tant, tocarà donar pas alternatiu als vehicles. És a dir, no es tallarà cap sentit de circulació i, per tant, es podrà continuar accedint des de la zona de l’hospital cap al centre de la capital i a l’inrevés. Això sí, el trànsit estarà regulat i hi haurà moments on caldrà tenir paciència.

En previsió que es pugui produir cues, ja s’ha indicat que els agents de circulació de totes dues parròquies vetllaran per la fluïdesa del trànsit en les hores punta. La resta de la jornada, la regulació es farà amb semàfors.

Comentaris

Trending