La policia reforça els controls a la cruïlla conflictiva de l’avinguda de les Escoles d’Escaldes

Mobilitat i el comú ja fa dies que avaluen posar una senyalització semafòrica per reduir la sinistralitat a la confluència dels carrers Prat Gran i Santa Anna

El cotxe policial en una de les illetes de la zona.
El cotxe policial en una de les illetes de la zona.

Encara que esporàdicament, la policia ha reforçat els controls que es fan de forma rotatòria a la cruïlla conflictiva de l’avinguda de les Escoles d’Escaldes amb els carrers Prat Gran i Santa Anna. La confluència de les tres vies, la disposició dels carrils i tot plegat ha causat les darreres setmanes un increment de la sinistralitat. De fet, és un petit punt negre.

Però també és un nus comunicatiu cabdal per a la parròquia escaldenca. Una mena de porta d’entrada. La policia s’ha situat damunt d’una de les illetes que hi ha a la zona. La sola presència del vehicle policial oficial ja fa que els conductors parin més atenció de la que ja hauria de ser habitual. Les col·lisions, en aquell punt, són sovintejades. Fa unes setmanes un motorista va haver de passar pel quiròfan arran de múltiples fractures sofertes arran d’un xoc.

De fet, i vista la situació, el comú d’Escaldes i el departament de Mobilitat estan avaluant la col·locació d’una senyalització semafòrica a la cruïlla per tal que la circulació pugui ser regulada de manera clara. Es considera que la instal·lació del dispositiu podria contribuir a reduir la sinistralitat. Això s’ha de fer compatible, també, amb un bon desenvolupament del conjunt del trànsit que depèn d’aquell punt.

Comentaris (5)

Trending