Obres de FEDA generen alteracions en el trànsit a la zona de la Baixada del Molí durant un mes

Entre la rotonda de Tobira i l’encreuament amb Prada Motxilla només s’hi permet la circulació en sentit nord

Des de Prat de la Creu no es pot anar cap a Príncep Benlloch per la Baixada del Molí.
Des de Prat de la Creu no es pot anar cap a Príncep Benlloch per la Baixada del Molí. mobilitat

Les obres que està duent a terme FEDA per portar l’energia tèrmica al centre d’Andorra la Vella comporten des d’aquest dilluns alteracions notables a la zona de la Baixada del Molí. Els operaris de l’empresa contractada per la companyia energètica que han de passar les canalitzacions tenen una part de l’esmentat vial obert ‘en canal’. Els canvis, evidentment, afecten la circulació mobilitzada. I ho faran aproximadament durant un mes.

Els conductors han de tenir en compte que entre la rotonda de Tobira i l’encreuament amb Prada Motxilla només es permet la circulació en sentit nord. És a dir, des de Príncep Benlloch es pot baixar cap a Prat de la Creu però a la inversa no es pot fer. A més a més, entre la rotonda de Tobira i la rotonda de la Comella hi ha un canvi de sentit de la circulació.

Els treballs que provoquen aquests canvis s’haurien d’enllestir el 18 de setembre. Fins llavors, els canvis adoptats aquest dilluns perduraran. És una previsió teòrica partint de la base del calendari establert per FEDA i la constructora. Tant es pot avançar uns dies com retardar-se. En qualsevol cas, segons les fonts de Mobilitat consultades, s’han fet les consultes pertinents i fins i tot s’ha modificat el projecte perquè tingués una afectació menor en el trànsit. La Baixada del Molí experimenta una notable afluència de vehicles.

Comentaris

Trending