La normalitat torna a les carreteres afectades per la darrera tempesta

Es pot circular sense problemes per la de l'Aldosa a la Massana i per la dels Vilars a Escaldes-Engordany on continuen aquest dimarts al matí les tasques de neteja

Tasques de neteja a una carretera de Sant Julià de Lòria.
Tasques de neteja a una carretera de Sant Julià de Lòria. COEX

La normalitat ha tornat a les carreteres més afectades per la tempesta d'aquest dilluns. Es pot circular sense problemes per la de l'Aldosa a la Massana i per la dels Vilars a Escaldes-Engordany on continuen aquest dimarts al matí les tasques de neteja a càrrec dels efectius del COEX.

Els operaris han treballat per deixar a punt les carreteres aquest dimarts. A banda de la Massana i d'Escaldes-Engordany han continuat les tasques de neteja a les diferents vies secundàries de Sant Julià de Lòria, que és la parròquia més afectada pels patacs d'aigua d'aquest mes de juliol.

Les incidències més destacades de dilluns es van situar a la Massana, a la rotonda d'Anyós amb un esvoranc, a l'Aldosa, i amb els bassals als accessos al túnel de Sant Antoni.  A Canillo es va accidentar un camió que va sortir de la carretera per anar a parar a un camp. No hi va haver danys personals. La previsió indica que aquest dimarts a la tarda es poden reproduir les tempestes a qualsevol punt del país i que, en alguns casos, poden anar acompanyades de calamarsa.

F0JAN3eWYAIS6EN
Una màquina treballant a la carretera de l'Aldosa a la Massana.
F0JBu BX0AE0HKE
Eslavissada a la carretera dels Vilars.

 

 

 

Comentaris (2)

Trending