Fins a dos quilòmetres per sortir del país en direcció a Espanya

Després d’un matí relativament tranquil, els problemes s’han concentrat a la tarda al costat de la frontera del riu Runer

Cues en direcció a la frontera amb Espanya.
Cues en direcció a la frontera amb Espanya. MOBILITAT

Si el matí havia estat tranquil i sense excessives incidències a la xarxa viària, la tarda ja s’ha complicat una mica més. Sobretot si el que es vol és sortir del país en direcció a Espanya. Els problemes han començat passades les cinc de la tarda i han arribat a provocar fins a dos quilòmetres de trànsit dens.

Al llarg del matí, i malgrat un punt d’entrada de vehicles cap al migdia, la situació ha estat força tranquil·la a les carreteres andorranes. Fins a les set de la tarda, es comptabilitzaven més de 8.500 vehicles entrats. Això, però, no havia provocat grans problemes.

En canvi, a la tarda ja s’ha complicat més la situació. A partir de les cinc, la intensitat de circulació ha anat augmentant per sortir del Principat en direcció a Catalunya. Les cues han anat augmentant i han arribat a fins a dos quilòmetres. És a dir, passat ja el centre comercial Epizem. Tampoc hi ha ajudat un accident que ha tingut lloc a l’alçada del River.

Les retencions, però, comencen a reduir-se. Es confia que el tràfic de sortida vagi a menys en els pròxims minuts i la situació es normalitzi.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending