Estupefacció per la greu imprudència d’un conductor en una carretera totalment nevada

Les càmeres de Mobilitat han ‘caçat’ un cotxe que ha travessat la rotonda de Ransol a gran velocitat i en sentit contrari malgrat les complicades condicions de la via

https://www.youtube.com/watch?v=jiPiQXcVU4U

Amb neu a la carretera cal extremar la precaució al volant. I sobretot, no cometre imprudències. Això és obvi per a la majoria de conductors. No per tots, com ha quedat demostrar la imatge enregistrada per les càmeres de Mobilitat. Un vehicle ha incomplert de forma flagrant la normativa a l’hora de travessar una rotonda per a estupefacció dels testimonis en directe i dels que han vist la gravació posteriorment.

Els fets han succeït poc abans d’un quart de deu de la nit a la rotonda de Ransol, a una carretera general 2 que, en aquells moments, presentava una important retenció de trànsit. Lògica si es té en compte les condicions d’una calçada absolutament nevada a causa de la precipitació que ha caigut constantment des de primera hora de la tarda. En el carril de pujada, els vehicles travessaven lentament el punt rodó.

La sorpresa arriba quan un cotxe apareix per darrere i se salta la cua. Ho fa entrant per la rotonda en carril contrari. Una maniobra que ja seria de gran perill en circumstàncies normals. Més encara amb una carretera plena de neu. I a més, ho fa a una velocitat sensiblement exagerada.

L’escena ha generat una gran estupefacció entre els conductors. Aquesta s’ha traslladat posteriorment a les xarxes socials. Alguns usuaris l’han vist a través de les càmeres de mobilitat i han compartit una seqüència que, com a mínim, posa l’ai al cor. Afortunadament, la gravíssima imprudència no ha tingut conseqüències majors.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending