Els problemes als ascensors forcen Epizen a no obrir fins dissabte

La incidència que impedia funcionar els elevadors tant per a persones com mercaderies i limitava la mobilitat interna al centre comercial no ha pogut ser resolta i s’ha optat per descartar la posada en marxa aquest divendres

Cues d'entrada a Epizen ahir a la tarda
Cues d'entrada a Epizen ahir a la tarda

S’ha intentat tot però, finalment, la realitat ha estat tossuda i ha esguerrat el que havia de ser el primer dia de normalitat del centre comercial Epizen. L’establiment, finalment, no ha pogut obrir per culpa de l’avaria que afectava als “elevadors”, tant d’ús dels clients com pel moviment de mercaderies. Després d’hores intentant resoldre el problema, s’ha optat per desistir i donar per perduda la jornada. Fins a aquest dissabte, no es posarà de nou en marxa. Així s'ha confirmat aquest divendres al vespre.

Els clients que s’acostaven aquest divendres al matí al nou centre del Grup Pyrénées s’han trobat amb una sorpresa desagradable. L’establiment, inaugurat tot just dijous -amb una posada en marxa que va tenir tant poder de convocatòria que va provocar problemes a l’hora d’accedir-hi- se l’han trobat tancat. En un primer moment, fonts de l’establiment han argumentat que havien endarrerit la posada en marca per revisar els protocols de sortida, entrada i mobilitat interna per evitar que es repetís el col·lapse.

Un altre problema, però, se sumava a aquesta decisió: una avaria tècnica impedia fer servir els elevadors. La situació afectava tant els ascensors pels clients com als de mercaderies. Tot i que sí que funcionaven les escales mecàniques, s’entenia que la mobilitat interna quedava força limitada i que era millor no obrir fins a resoldre la incidència. “Fins a nou avís”, indicaven via xarxes, no es posaria en marca. En un primer moment, la voluntat era obrir a la tarda, però l’avaria ha continuat sense solucionar-se.

Finalment, s’ha optat per descartar aquest divendres com a dia de funcionament. Fonts consultades han explicat a Altaveu que “per motius tècnics, concretament una incidència que afecta els elevadors i dificulta la mobilitat interna, Grup Pyrénées ha decidit no obrir durant el dia d’avui”. Finalment, cap a les nou del vespre, s'ha enviat un comunicat on s'informava que aquest dissabte obrirà, de nou del matí a nou del vespre.

Epizen ha obert de moment les dues primeres plantes amb el supermercat i algunes botigues de gestió pròpia i altres que han llogat l'espai. És previst que en les properes setmanes se n'obrin més. El centre comercial però, encara ha d'acabar les obres de la tercera planta i la terrassa. Una segona fase que no es  preveu posar en marxa fins a l'any vinent.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending