El dispositiu de Prat de la Creu en sentit únic per les obres es posa en marxa amb relativa fluïdesa

Desenes de tanques recorden a cada sortida de carrer o garatge que només es pot transitar en direcció a Escaldes entre la rotonda de Govern i la confluència amb l’avinguda Bonaventura Armengol

A la rotonda de Govern cal tirar obligatòriament cap a Prat de la Creu en direcció a Escaldes.
A la rotonda de Govern cal tirar obligatòriament cap a Prat de la Creu en direcció a Escaldes. Toni Solanelles

El dispositiu establert pel comú d’Andorra la Vella per facilitar els treballs de connexió de la xarxa de calor de FEDA, que fan que el carrer Prat de la Creu sigui de sentit únic entre la rotonda de Govern i la confluència de dit carrer amb l’avinguda Bonaventura Armengol, està funcionant amb relativa fluïdesa. Almenys, les dues primeres hores amb certa afluència de vehicles. Desenes de tanques recorden a cada sortida de carrer o de garatge que només es pot transitar pel cèntric vial en direcció a Escaldes.

El comú ha reforçar també la presència d’agents de circulació en un tram de carrer que amb prou feina deu fer tres-cents metres. “Potser és que la ciutadania ho ha agafat de seguida”, deia amb certa satisfacció el cap del servei de circulació, Toni Pujol, mentre anava amunt i avall del carrer mirant que l’engranatge circulés el millor possible. També el coordinador de mobilitat comunal, Miquel Rossell, feia el seguiment de la situació.

Albert Moles i Josep Pujol observen les explicacions de Conxita Marsol.

Relacionat

“Paciència” per afrontar vint dies amb el carrer Prat de la Creu només en sentit Escaldes

Els cons que puntualment, en certes hores, les darreres setmanes es col·locaven a l’altura de l’hotel Novotel, s’han bescanviat ara per unes tanques que marquen l’obligatorietat d’anar cap a Bonaventura Armengol. També s’han posat unes tanques similars a la rotonda de Govern mentre els operaris que treballen per a les obres de FEDA s’encarregaven de fer el tancat al tomb de la font de la rotonda. Allí és on se centraran els treballs per connectar la xarxa d’una banda a l’altre de carrer. En principi es preveu que la situació es mantingui fins al 28 de novembre, encara que la idea és que el tall total es pugui deixar sense efecte uns dies abans.

També és cert que posteriorment, i de forma més esporàdica, el tall i, per tant, el fet de convertir Prat de la Creu de sentit únic anirà succeint. Les motocicletes que normalment estacionen a l’altura de l’edifici administratiu de Govern però a la vorera d’enfront han d’aparcar ara a l’aparcament de Prada Casadet, on se’ls ha habilitat un espai especial.

Comentaris (6)

Trending