La cursa de triatló Ironman provocarà el tall de diverses carreteres el proper cap de setmana

S'aconsella que, en la mesura del possible, es limiti al màxim els desplaçaments durant aquests dies

Un participant en la darrera edició de la cursa de triatló Ironman.
Un participant en la darrera edició de la cursa de triatló Ironman.

El Govern informa que els proper dies 1 i 2 de juliol es produiran afectacions a la circulació de vehicles amb motiu de la celebració de la cursa de triatló Ironman 70.3 Andorra. A causa d’aquestes afectacions, s’aconsella a totes les persones que desitgin circular per les carreteres tallades que ho facin abans o després de les hores de tall i que, en la mesura del possible, es limiti al màxim els desplaçaments durant aquest dia.

D’aquesta manera, el dissabte 1 de juliol la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal del Llac d'Engolasters fins al camí Font de la Closa des de les 10.00h fins a les 21.00h, excepte per als veïns de la zona i els serveis dels restaurants.

Pel que fa al diumenge 2 de juliol és quan es preveuen més afectacions. La circulació de vehicles quedarà interrompuda en el Túnel de les Dos Valires en els dos sentits de la marxa de les 7.00 h a les 15.00 h. Així mateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en sentit França des de la rotonda Km 0 fins a la rotonda d’Engolasters de les 8.00 h a les 15.00 h, la circulació de vehicles en direcció França es desviarà pel centre d’Escaldes-Engordany.

Malgrat que es podrà circular en ambdós sentits de la marxa, la circulació de vehicles quedarà tancada en el carril dret de la CG-2 en direcció França des de la cruïlla de la CS-200 fins a la rotonda del Coll d’Ordino des de les 8.00 h fins a les 14.30 h. Així mateix, la circulació de vehicles quedarà tancada en un carril en la CG2/CG1 en direcció Andorra la Vella des de la rotonda de les Dos Valires fins al Parc Central d’Andorra la Vella des de les 10.00 h fins a les 15.30 h.

Per altra banda, la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram viari de la CS-200 que va des de l’aparcament comunal fins al camí Font de la Closa des de les 00.00 h fins les 5.00 h. Aquest tancament s’amplia a tota la CS-200, fins a la cruïlla amb la CG-2, fins a les 10.00 h. Els veïns de la zona podran circular-hi fins a les 8.00 h.

La circulació de vehicles quedarà tancada en la carretera d'Ordino des de la rotonda d'inici del Coll d'Ordino a Canillo fins a Ordino des de les 8.30 h fins a les 14.30 h. Finalment, la circulació de vehicles quedarà interrompuda en el tram situat entre la rotonda de l’Aldosa i la rotonda d’Anyós des de les 9.00 h fins a les 15.00 h. El carril dret quedarà tancat i només es podrà circular en el carril en sentit de la rotonda d’Anyós a la rotonda de l’Aldosa. Es poden produir altres afectacions en altres carreteres, però sempre garantint el pas del vehicles.

Comentaris (6)

Trending