Col·lapse monumental pel centre d’Andorra la Vella durant més d’una hora

Feia dies que al servei de Circulació no es rebien tantes queixes per l’acumulació de vehicles en zones com Prada Ramon o Mitjavila degut a les obres de Prat de la Creu i la instal·lació dels llums de Nadal en alguns punts de la parròquia

Cua a Mitjavila.
Cua a Mitjavila.

Malgrat que el trànsit, especialment a la sortida de les escoles, fa dies que no es fluid al centre d’Andorra la Vella, el col·lapse d’aquest dijous feia dies que no es veia. Fins al punt que tant conductors com agents de circulació han coincidit en què la situació, almenys durant una hora -de poc abans de les 5 de la tarda fins poc després de les 6- s’ha fet insostenible.

Les obres de FEDA a Prat de la Creu continuen sent el cavall de batalla. Aquest dijous, però, s’hi han afegit des d’alguns primers treballs per començar a col·locar la il·luminació nadalenca a, possiblement, un increment de vehicles a la xarxa viària. El que és clar que punts com l’avinguda Mitjavila o la zona de Prada Ramon han sigut una mena de ratonera. En aquesta darrera zona hi ha hagut conductors que han estat més de mitja hora literalment atrapats.

IMG 8920 (1)
Cotxes mirant de superar l'embús en contra direcció a Prada Ramon.

De fet, segons que han explicat conductors que s’han vist involucrats en les retencions, a Prada Ramon s’han vist situacions que contravenen obertament el Codi de circulació o, almenys, la senyalització horitzontal reguladora del trànsit. Així, s’han pogut veure vehicles passant en contra direcció o, directament, pujant damunt dels carrers que des de fa uns mesos han esdevingut totalment per a vianants. Durant una bona estona els agents s’han vist literalment desbordats. I els conductors i la resta d’ocupants dels vehicles, fastiguejats.

Comentaris (15)

Trending