El COEX culmina el trasllat a la nova seu

El canvi s'ha escenificat amb la jubilació de la veterana màquina canadenca Hoshkosh

La màquina Hoshkosh, ara jubilada.
La màquina Hoshkosh, ara jubilada. SFGA

El COEX ha culminat el seu trasllat des de l'antiga plaça de toros d'Andorra la Vella a la part encampadana del túnel de les Dos Valires. Hi ha tres plantes soterrànies destinades a aparcament per a vehicles pesats i lleugers, taller mecànic de vehicles lleugers i magatzems, una planta baixa per al taller mecànic de vehicles industrials i zona d'estacionament exterior amb un espai per rentador de vehicles. A les plantes superiors hi ha els vestidors, zona d'emmagatzematge de petit material, la zona d'estar i d'administració. La superfície total construïda serà de 9.395 m2.

El COEX ha explicat per mitjà de les xarxes socials que "el nou espai millorat i amb unes instal·lacions més modernes, ens permetrà efectuar les nostres tasques de manteniment, conservació i explotació amb més facilitat i de forma més eficient". 

Per marcar un abans i un després i com a símbol de més de 50 anys d'experiència, s'ha agafat la màquina Hoshkosh, exportada a finals del 60 del Canadà i una de les ajudants veteranes, anomenada afectuosament com "L'Indio" pels treballadors, per fer tasques de manteniment a Andorra que a hores d'ara s'ha jubilat després de molts anys de servei.

La segona fase de les obres ha tingut un sobrecost de 97.000 euros, un 2,6 % d'augment sobre els 3,7 milons que estavan pressupostats inicialment.

Etiquetes

Comentaris

Trending