Afectacions a la circulació a Encamp per la rehabilitació del viaducte de Prada de Moles

Les obres tenen un cost de 200.000 euros i una durada aproximada de dos mesos, però de moment només és previst que alterin el trànsit a la carretera de Riberaigües durant onze dies

Senyalització especial a la zona de les obres al viaducte de Prada de Moles a Encamp
Senyalització especial a la zona de les obres al viaducte de Prada de Moles a Encamp

La circulació a la carretera de les Riberaigües d’Encamp es veurà afectada a partir del 28 d’agost i fins al 7 de setembre pels treballs de rehabilitació que s’estan duent a terme al viaducte de Prada de Moles. Durant aquest període, els vehicles podran circular únicament per un sentit de la marxa de forma alternativa en funció del desenvolupament dels treballs.

Les obres de rehabilitació del viaducte de Prada de Moles, que comunica la rotonda de la C.G.2 a l’entrada d’Encamp amb la carretera de les Riberaigües, inclouen diferents tasques de manteniment i reparació de les estructures superiors i inferiors. A més, contemplen actuacions i millores en elements de vialitat, com voravies, tanques i baranes, entre altres. 

L’import total de les obres és de 196.072,92 euros i les actuacions es van iniciar el 21 d’agost, amb la previsió que finalitzin d’aquí a dos mesos. Els treballs han estat adjudicats a Progec, SA.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending