Matarrodona anuncia que vol recuperar per ús social l’alberg de la Comella

La cap de llista de Terceravia a la capital no aclareix, però, com gestionaria la rescissió de la concessió que té atorgada el British College

Matarrodona, amb altres membres de Terceravia, a la carretera de la Comella.
Matarrodona, amb altres membres de Terceravia, a la carretera de la Comella.

La candidatura Terceravia Independents d’Andorra la Vella ha anunciat la voluntat, en cas de sortir guanyadors de les eleccions del diumenge, de recuperar per a l’ús públic l’alberg de la Comella. Per a Emi Matarronda, candidata a cònsol major, aquest bé, i altres, haurien de tornar-se a destinar a serveis socials.

Així ho ha explicat la cap de llista, tot indicant que s’aposta “per fer un alberg en època de vacances escolars i poder instal·lar en aquest espai també una petita escola agrària, amb col·laboració amb Govern”. El que no ha aclarit és com gestionarien la rescissió de la concessió de l’espai que actualment té el British College –des del 2018- i per un període de 15 anys.

Matarrodona també considera necessari potenciar el centre de congressos atraient aquesta modalitat de turisme. “És un camp a explotar i no hi ha excuses, i així utilitzar-lo al 100% de la seva capacitat”, ha manifestat.

Comentaris

Trending