L'USdA denuncia que a molts treballadors no se'ls ha augmentat l'IPC als salaris

El sindicat diu que ha rebut una allau de queixes

-
-
La Unió Sindical d'Andorra (USdA) ha denunciat en un comunicat que està rebent moltes queixes de treballadors que no han vist reflectides a les seves nòmines l'augment salarial de l'IPC que va decretar obligatòriament el Govern a totes les empreses.

La Unió Sindical d´Andorra (USdA) afirma, en un comunicat que ha rebut una allau de queixes de treballadors de l´empresa privada als quals no han augmentat l'IPC 2018 als seus salaris. La llei 31/2018 del 6 de desembre indica que aquest augment s'ha de fer efectiu en tots els salaris inferiors a 24.000 euros.

Segons el secretari general de l'USdA, Gabriel Ubach, "la situació laboral i social a Andorra es degrada cada dia i es fa més difícil arribar a final de mes en una societat, que per una altra banda, ven habitatges a 17.000 euros el metre quadrat".

El Govern va acordar el mes de gener un seguit de mesures urgents per millorar la situació de precarietat d'algunes famílies. Entre elles hi havia  la de l'IPC o l'augment de les pensions mínimes.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending