Les fotos posteriors a la batussa per un accident de trànsit que va acabar amb dos detinguts al Pas

Després d’una inicial incidència lleu de circulació, dos grups de turistes van enfrontar-se dissabte de la setmana passada i la policia va haver de practicar dos arrestos

-
-

Havia de ser un de tants incidents de trànsit que hi ha a les vies i carrers del Principat. Més o menys a l’altura de la rotonda que queda just davant dels serveis de circulació i de policia del Pas de la Casa. A tocar, també, d’un pas de vianants. Però la situació es va anar enquistant fins que es va originar una bona batussa que va acabar amb dos detinguts. Un d’ells acusat de voler atropellar membres de l’altre grup amb el qual es va enfrontar. Els dos van ser condemnats per la via ràpida i expulsats del Principat.

L’incident, com ja va informar dilluns l’Altaveu, va succeir dissabte de la setmana passada a la tarda. Entre agents de policia, que van ser els qui de forma efectiva van practicar les detencions, i membres del servei comunal de circulació del Pas de la Casa, van poder restablir la normalitat després d’uns moments d’elevada tensió. Aquest digital ofereix avui algunes imatges captades just després dels moments més àlgids de l’incident i quan els cossos de seguretat ja havien pres el control de la situació.

Les dues persones arrestades serien aquelles a qui l’Altaveu ha tapat la cara. La resta de persones que apareixen en les imatges o eren membres dels serveis d’ordre o eren espectadors. Fins i tot algun intervinent en els aldarulls però sense cap participació rellevant. Els dos detinguts eren no residents de 26 i 19 anys van ser acusats d’un delicte de lesions i, en el cas del noi que va enfilar-se al seu vehicle i el va posar en marxa amb l’intent d’envestir -i va tocar una acompanyant de l’altre arrestat- membres del grup amb el qual amb certa violència es discutia també se li va atribuir un delicte contra la seguretat col·lectiva. 

Sortosament, la sang no va arribar al riu. Però l’agressivitat mostrada és més habitual del que sembla. Al Pas inclòs. I no cal que siguin les nits d’hivern amb paratges nevats i dosis extra d’alcohol. En aquest cas era un dissabte encara d’estiu a les 7 de la tarda.

-

Relacionat

Intent d’atropellament enmig d’una batussa al Pas per un accident de circulació

Comentaris

Trending