L’advocada Carme Moles renova com a defensora de l’afiliat de la CASS

La lletrada ha estat l’única que ha presentat proposta en el concurs obert per ocupar el càrrec per un any més

-
-
El consell d’administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha acordat renovar per un any més l’advocada Carme Moles com a defensora de l’afiliat. L’òrgan màxim de govern de la parapública ha valorat molt positivament la feina feta per la jurista en l’estrena d’un càrrec de nova creació. Moles ha estat l’única persona que s’ha presentat en el concurs obert per a la contractació del defensor de l’afiliat. 

El defensor de l'afiliat és un òrgan consultiu del consell d’administració encarregat d’analitzar les reclamacions i/o queixes de les persones assegurades, dels empresaris, dels prestadors de serveis de salut i dels empleats de la CASS derivats de les seves relacions amb la parapública, d’informar, després d'aquest anàlisis, a les persones interessades així com al consell d’administració de la pertinença o no de la reclamació o queixa presentada. 

El defensor de l’afiliat, segons un comunicat emès per la per la parapública, exerceix la seva funció amb neutralitat, independència i imparcialitat, tenint en compte el context propi de cada usuari, i respectant la confidencialitat de les dades. D’altra banda, el consell d’administració també ha aprovat a proposta de la comissió de medicaments d’alta complexitat incloure a la cartera de serveis els medicaments Evolocumab i Alirocumab pel tractament de la hipercolesterolèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending