La resident russa va morir el mateix dia de la desaparició arran d’una caiguda accidental

La dona, de 69 anys, estava físicament molt limitada producte d’unes dolences respiratòries que l’havien mantingut internada tres setmanes a l’hospital

Un dels cartells en què es demanava la col·laboració ciutadana abans de ser retirats.
Un dels cartells en què es demanava la col·laboració ciutadana abans de ser retirats.
La dona russa de 69 anys el cadàver de la qual va ser localitzat ahir en una zona escarpada del rec del Solà a l’altura de l’Andorra Park Hotel, a Andorra la Vella, va morir el mateix dia de la seva desaparició, és a dir, l’anterior diumenge, i arran de les lesions sofertes com a conseqüència d’una caiguda totalment accidental. Així ho haurien revelat les anàlisis forenses dutes a terme aquest dilluns, segons que han confirmat fonts legals properes a la investigació.

Els agents de policia que van acudir al lloc on un amic de la família que participava aquest diumenge passat al matí en un tímid desplegament de recerca va divisar el cos que tot semblava que podia ser el de la desapareguda, en el mateix moment d’identificar-la ja van descartar que hi haguessin indicis de criminalitat. És a dir, no havia estat una mort violenta. L’autòpsia practicada aquest matí hauria evidenciat, segons les fonts, que la causa de la mort és totalment accidental.

Les dolences respiratòries que patia la dona, que l’havien portat a estar ingressada durant tres setmanes a l’hospital, l’havien limitat molt físicament. I tenia molta feina a l’hora de poder caminar. El motiu que la va portar a sortir de casa quan estava tot sola no ha transcendit i queda en l’estricta intimitat. La mateixa intimitat en la qual, aparentment, els propers dies es procedirà a incinerar el fèretre amb les restes de la dona, resident al Principat amb altres familiars.

Just divendres i especialment el cap de setmana, a la zona del col·legi Sant Ermengol i Parc Guillemó, que és on residia amb els seus familiars la finada, s’havien distribuït tot de rètols per demanar la col·laboració ciutadana. Una vegada aparegut el cadàver, però, ben aviat van ser retirats els cartells.

Etiquetes

Els darrers dies s'havien penjat cartells difonent la desaparició de la dona, que s'han retirat just després de la localització del cos.

Relacionat

Troben al rec del Solà el cadàver de la resident russa desapareguda
-

Relacionat

Els familiars de la dona russa desapareguda estan convençuts que continua a Andorra
-

Relacionat

Galina, la resident russa que porta cinc dies desapareguda

Comentaris

Trending