Troben al rec del Solà el cadàver de la resident russa desapareguda

El cos l’ha localitzat un amic de la família en una zona escarpada a l’altura del Parc Hotel

Els darrers dies s'havien penjat cartells difonent la desaparició de la dona, que s'han retirat just després de la localització del cos.
Els darrers dies s'havien penjat cartells difonent la desaparició de la dona, que s'han retirat just després de la localització del cos.
Un amic de la família de la dona russa desapareguda des de diumenge passat ha localitzat aquest matí el cos de la resident, de 69 anys. Aparentment, el cadàver no presentava indicis de criminalitat. La malaurada troballa ha estat comunicada poc després a alguns dels familiars de la difunta, que justament aquest cap de setmana havien distribuït tot de cartells amb les característiques i la fotografia de Galina.

El cadàver de la dona ha aparegut al rec del Solà, en una zona escarpada a l’altura del Parc Hotel. La troballa s’ha dut a terme vers les 11 del matí. L’amic de la família que ha localitzat el cos havia sortit a resseguir el rec per mirar si trobava alguna pista sobre la dona. El lloc on ha aparegut el cos és relativament a prop d’on vivia amb la seva filla i el seu gendre, a la zona de Parc Guillemó. 

Una vegada comunicada la troballa, s’han adoptat les mesures necessàries per retirar el cos del lloc amb el corresponent permís judicial i traslladar-lo al dipòsit de cadàvers, a l’hospital. Agents de la policia de l’àrea científica han procedit a revisar la zona per cercar elements que contribueixin a l’aclariment de la situació. Les proves forenses que es practicaran, aparentment, durant la jornada de demà, hauran de determinar les circumstàncies de la mort i també la data del decés. Es preveu que la dona sigui posteriorment incinerada en la més estricta intimitat.

Galina patia una dolença respiratòria que l’havia mantingut tres setmanes ingressada a l’hospital i l’impedia actualment moure’s amb normalitat. Diumenge passat al matí havia estat caminant durant més d’una hora en companyia de familiars. De 4 a 8 de la tarda, aproximadament, va estar sola al seu domicili. Quan van arribar després els familiars van descobrir la seva absència. Sobre les 9 de la nit, i en no tenir notícies de la resident russa, els familiars en van denunciar formalment la desaparició.

Des de llavors no s’havia trobat cap mena de pista que pogués conduir al parador de la dona. Fins i tot la policia, via Interpol, havia contactat amb homòlegs de Rússia atès que la desapareguda hauria dit que quan es recuperés tenia intenció de tornar al seu país d’origen. Malauradament, el desenllaç final ha estat un altre. Els cartells que s'havien distribuït especialment per la zona del col·legi Sant Ermengol i Parc Guillemó han estat retirats poc després de la confirmació de la localització de la dona, morta.

Comentaris

Trending