La presidenta del comitè liberal d’Ordino s’afegeix a la llista liderada per Mortés i Choy

Jèssica Gastó formarà part d’una candidatura en què repetiran, per exemple, Sam Duró i Xavier Herver i que preveu incorporar un designat d’SDP consensuat amb DA

-
-
L’acord entre demòcrates i liberals a Ordino, a diferència d’altres parròquies, és total. No només perquè la número 2 de la candidatura conjunta com ja fa mesos que va avançar l’Altaveu serà l’actual consellera de la minoria Eva Choy, persona de confiança de Jordi Gallardo a la parròquia, sinó perquè fins i tot a la llista hi haurà la presidenta del comitè parroquial de Liberals d’Andorra, Jèssica Gastó.

Per ara, encara no ha transcendit el lloc que ocuparà qui també va ser la setena en la candidatura nacional dels liberals a les eleccions generals del 7 d’abril, però tot porta a indicar que Gastó se situarà en una de les places elegibles en cas de victòria de la candidatura que liderarà l’actual cònsol major, Josep-Àngel Mortés. Una part notable dels consellers actuals, no així la cònsol menor, Gemma Riba, preveu repetir.

Així, les fonts consultades han assegurat que després de superar les diferències familiars, l’actual conseller major, Samuel Duró, tornarà a formar part de la candidatura ara més àmplia que simplement demòcrata. També el conseller Xavier Herver formarà part d’una llista que preveu integrar una persona designada per Progressistes-SDP que tindrà l’aval de DA. Oficialment, el pacte no es dóna per tancat però oficiosament sí que hi ha acord.

Comentaris (4)

Trending