La policia ha de ‘foragitar’ joves fumant porros i fent ‘botellón’ a l’entorn de la Casa de la Vall

(AMB VÍDEO) Nombrosos veïns del centre històric d’Andorra la Vella s’havien queixat pel comportament incívic dels adolescents

-
-
Agents de la policia, amb el suport de membres del servei de circulació d’Andorra la Vella, han hagut de ‘foragitar’ adolescents que s’apleguen en grup als entorns de Casa de la Vall i que procedeixen com en tantes altres ocasions a fumar porros o a beure begudes alcohòliques de manera indiscriminada. Veïns del centre històric de la capital fa dies que es queixen d’aquesta situació que es repeteix, almenys, des de dilluns.

Els darrers dies la policia ha hagut de fer acte de presència a la zona esmentada perquè la situació semblava sortida de mare i l’actitud dels joves, la majoria d’ells menors d’edat, estava sent molt irresponsable i molesta amb altres ciutadans que per necessitat -anar a comprar, anar a treballar- passaven a proximitat d’aquell indret. En alguns casos, segons testimonis presencials, els joves, que han arribat a estar en grups de set persones, feien veure que tossien sobre altres persones que podien passar.

Per ara, els cossos de seguretat actuen de manera preventiva i informativa, però tan aviat estigui aprovada i sigui vigent la Llei dels estats d’alarma i emergència, no es descarta actuar de manera molt més contundent i repressora, tant per la via de la sanció econòmica com, si fos el cas, activant la via penal davant d’aquelles conductes més greus. No és el primer dia que agents uniformats han de reprendre els joves, carregats amb motxilles on hi duen la beguda.

Els nois que han hagut de ser controlats aquest matí per la policia -en l'actuació que es veu a les imatges- han assegurat que ells sols estaven llegint tot prenent el sol, i que entre les persones que hi havia en aquell moment en les immediacions de la Casa de la Vall no hi havia menors. Els mateixos joves han reconegut, però, que en altres ocasions hi ha una concentració major de persones al mateix indret.

Comentaris (11)

Trending