La plantilla de l’FC Andorra aporta 900 euros a Gol Solidari

Els jugadors destaquen la tasca solidària de la iniciativa impulsada per Juli Sánchez i Ildefons Lima recaptant diners en la lluita contra el coronavirus

Jugadors de l'Andorra celebren la darrera victòria contra l'Oriola.
Jugadors de l'Andorra celebren la darrera victòria contra l'Oriola.

La plantilla de l’FC Andorra ha volgut col·laborar amb Gol Solidari en les iniciatives que estan duent a terme per recaptar fons per a la lluita contra el coronavirus. Els jugadors han fet una aportació de 900 euros com a mostra del “suport” als professionals que els darrers mesos han estat a primera línia per intentar contenir els efectes de la pandèmia provocada per la Covid-19.

Els futbolistes del club tricolor han volgut fer aquesta donació conjunta a una de les iniciatives que, des de l’inici de l’epidèmia, està activa en la recollida de diners, sigui amb subhastes de material sigui amb el projecte conjunt que els dos impulsors de Gol Solidari, Juli Sánchez i Ildefons Lima, han iniciat amb la casa de colònies Aina. El capità, Ludovic Clemente, ha posat en valor la solidaritat dels seus companys: “Quan vam proposar  fer una donació, des del primer moment tots es van bolcar amb l’acció”.

En aquest sentit, el migcampista ha destacat que “els valors que defensem dins del camp també s’han de demostrar a fora i som conscients que ara, més que mai, és el moment d’actuar i ser generosos amb el país i tots aquells professionals que treballen per la salut de tots”. Ludo també ha tingut paraules d’elogi cap a Gol Solidari. “Veure com les subhastes estan ajudant tant a la lluita ens ha animat a participar des del vestidor”, ha indicat.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending