La meitat dels mossos de la Seu d'Urgell estan malalts o amb símptomes de coronavirus

Agents de l'àrea de Manresa s'incorporen a partir d'aquest dilluns per cobrir les baixes

Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell.
Comissaria dels Mossos d'Esquadra a la Seu d'Urgell.
Agents dels Mossos d’Esquadra de Manresa s'incorporen a partir d'aquest dilluns a la comissaria de la Seu d’Urgell per cobrir les baixes dels deu agents que han donat positiu per coronavirus i la vintena que estan aïllats amb símptomes. Això representa aproximadament la meitat de la plantilla de la comissaria.

El sindicat independent del cos (Uspac) ha denunciat que els vint agents que estan aïllats tenen símptomes però no els han fet la prova mentre que el sindicat Sap-Fepol destaca que a una part dels efectius de la comissaria no se’ls ha fet cap test ni confinat.

La comissaria va ser desinfectada la setmana passada. En un comunicat Sap-Fepol diuen que cal "predicar amb l'exemple" i extremar les mesures de precaució, tal com ells mateixos, asseguren, estan traslladant a la ciutadania.

Han volgut fer èmfasi en el fet que, consideren, són "un dels col·lectius més exposats al risc de contagi" de la covid-19 i que, per tant "cal actuar amb absoluta responsabilitat i fermesa abans que sigui massa tard", afirmen.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending