La família de Mathieu Marot el dóna per mort i li prepara un homenatge 

L’entorn de l’exresident francès desaparegut la setmana passada després d’estar al Principat desactiva la recerca que la policia manté molt testimonialment sols per recuperar el cos

-
-
Les xarxes socials que han contribuït a una intensa difusió de la desaparició de l’exresident francès Mathieu Marot han servit també per anunciar, de forma implícita, que la família dóna malauradament per mort l’home, de 37 anys. En conseqüència es desactiva la recerca encetada dimecres de la setmana passada després que transcendís que havent sortit dimarts des d’Andorra no havia arribat a la destinació esperada, a Montpeller. La família prepara un acte d’homenatge de Marot per al 7 de desembre.

La policia francesa ja havia explicat aquest migdia a l’Altaveu que malgrat que formalment la recerca seguia activa, s’havia rebaixat molt el grau d’intensitat. El fet que l’home encara no hagués aparegut i les condicions que es pressuposen arran de les indagacions fetes no presagiaven un final gaire afortunat. El cotxe, un Dacia Sandero, va aparèixer degudament estacionat a prop d’una platja de la població de Carnon, en les immediacions ja de Montpeller. També es va localitzar el telèfon i la roba que suposadament duia posada Marot.

Algunes fonts han assegurat que l’home, fill de dos coneguts i apreciats exprofessors del Lycée Comte de Foix, ja jubilats, era un bon amant de la platja, del mar, i en aquest sentit no seria estrany que hagués anat a la zona on van ser localitzades les seves pertinences. El missatge a través del qual es dona per liquidada la recerca popular manté que “segons l'enquesta policial, sembla evident que ha estat un horrible accident de hidrocució”. Seria allò que popularment es coneix com a tall de digestió.

Es deixa clar que els cossos de seguretat “continuen buscant però la mala mar del dies posteriors dificulta la recerca i l'espera pot ser llarga”. Es dóna per fet, per tant, que ara ja la prioritat és localitzar el cos de l’home. La família, que agraeix el suport rebut, viu “moments devastadors” però té la necessitat, s’especifica, de retre homenatge i acomiadar-se de Mathieu. La cerimònia està previst que se celebri el dissabte 7 de desembre a les 3 de la tarda al poliesportiu de Chanac, la població del Llenguadoc-Rosselló on vivia el desaparegut.

No s’especifica tampoc quin tipus de cerimònia s’està preparant. Però sí que es fa un convit del tot generalitzat recordant que “tothom que vulgui donar-li el seu últim adéu, parlar sobre el Mathieu, o senzillament fer costat a la família és benvingut”.

-

Relacionat

La policia francesa redueix la recerca de Mathieu Marot
-

Relacionat

La policia centra la recerca de Marot a la zona costanera de Montpeller després de trobar el cotxe i el mòbil a Carnon
-

Relacionat

Busquen el fill d’uns coneguts exprofessors del Lycée que no hauria tornat a casa, a Montpeller

Comentaris

Trending