Busquen el fill d’uns coneguts exprofessors del Lycée que no hauria tornat a casa, a Montpeller

Mathieu Marot va sortir aquest dimecres d’Andorra cap a la ciutat francesa on viu amb un cotxe vermell fosc matriculat a l’Estat veí del nord

-
-
Familiars i companys de Mathieu Marot han activat la recerca d’aquest noi, d’una trentena d’anys i fill d’uns coneguts exprofessors del Lycée Comte de Foix. Mathieu hauria sortit aquest dimecres d’Andorra, on havia viscut i hi manté contactes, amistats i fins i tot hi viuria almenys el pare, cap a Montpeller, on viu i on aparentment no hauria arribat.

A través de les xarxes socials i altres canals s’està difonent la recerca del jove, que viatja amb Dacia Sandero Stepway vermell fosc i amb plaques de matrícula franceses EL170QJ48. Marot va sortir d’Andorra en direcció a Montpeller. En saber que no havia arribat a destí, ahir mateix familiars del noi va contactar amb la policia andorrana, sense arribar a interposar una denúncia formal de desaparició, per comunicar la situació i demanar si tenien algun indici sobre el parador del jove. Ara per ara, però, internament al país no hi ha cap recerca activa.

De fet, i així ho exposa la informació que fa circular l’entorn de Mathieu Marot, es busca sobretot en les àrees de servei de l’autovia que va de Carcassona a Montpeller i també a les poblacions de Mauguio i Carnon. Les persones que difonen la recerca de Marot demanen que qualsevol informació que pugui contribuir a facilitar la localització del noi es comuniqui a la gendarmeria o a la policia. 

 

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending