La policia francesa redueix la recerca de Mathieu Marot

Considera que els primers quatre dies són fonamentals perquè aparegui la persona desapareguda

-
-
La policia francesa ha reduït la recerca de Mathieu Marot, l'home de 37 anys que va desaparèixer a prop de Montpeller després d'haver marxat d'Andorra el dimecres passat. El seu cotxe i el telèfon mòbil van ser trobats a Carnon, una població costanera. Els primers dies es van fer les comprovacions en llocs habituals on podria estar i en hospitals, sense èxit.

El rastre de Marot es perd el mateix dia que va marxar d'Andorra i es va informar ràpidament de la seva desaparició. Això és fonamental en aquests casos perquè la policia francesa sap, per l'estadística, al voltant del 80% de les persones de les quals la desaparició va ser denunciada aviat, tornen o són localitzades dins dels primers quatre dies.

Això en un país on cada any hi ha entre 40.000 i 50.000 desaparicions en una extensió de 643.801 km². En el cas de Marot el tema és més complicat perquè la zona, on els investigadors creuen que va desaparèixer, té una gran densitat de població amb els més de 300.000 habitants de Montpeller, i és un territori ple de canals, llacs i el mar.

És un escenari complicat per una recerca  i més si, com és aquest cas, ja han passat sis dies. Amb la gran difusió que ha tingut aquesta desaparició a les xarxes socials i en els mitjans de comunicació francesos, la policia del departament de l'Hérault esperava tenir més indicis.

Després d'un treball intens durant els primers dies, aquesta setmana les investigacions han baixat de ritme. Segons fonts policials, no hi ha moviments de la targeta de crèdit, ni desplaçaments, almenys en avió, ja que l'aeroport de Montpeller és molt a prop del lloc on es va trobar el cotxe.

Etiquetes

Comentaris

Trending