La policia centra la recerca de Marot a la zona costanera de Montpeller després de trobar el cotxe i el mòbil a Carnon

L'home, de 37 anys, va desaparèixer en el trajecte des d'Andorra fins al seu domicili a França

-
-
La gendarmeria francesa ha centrat la recerca de Mathieu Marot a la zona costanera de Montpeller després d'haver trobat el telèfon mòbil i el seu cotxe, un Dacia Sandero, a Carnon. Mathieu hauria sortit aquest dimecres d’Andorra, on havia viscut i hi manté contactes, amistats i fins i tot hi viuria almenys el pare, cap a Montpeller, on resideix. És fill d'uns exprofessors del Lycée Comte de Foix d'Andorra la Vella.

La recerca de Mathieu Marot s'ha activat a les darreres hores en tota la zona pròxima a la població de Palavas-les-Flots. De fet és la gendarmeria d'aquesta població la que centralitza les investigacions. Les xarxes socials també estan difonen missatges per col·laborar en la recerca.

Els agents encara estant analitzant el vehicle per poder trobar algun indici i s'han posat a disposició de la població diversos números de telèfon per les persones que puguin aportar dades d'utilitat de cara a la investigació.

Segons han explicat des de la gendarmeria de Palavas-les-Flots a l'Altaveu, el cotxe estava ben aparcat i, en principi, no hi cap element que pugui donar alguna pista per localitzar Marot. Té 37 anys, medeix 1,75 metres i és de complexió prima.

La policia també ha informat que està en seguiment mèdic. Al mateix temps, està verificant les llistes de passatgers dels vols amb sortida de l'aeroport de Montpeller ja que aquesta instal·lació és molt a prop, a menys de 3 quilòmetres, del lloc on s'ha trobat el cotxe.

                         -

Etiquetes

Comentaris

Trending