Víctimes de l’estafa piramidal de Techer preparen una acció col·lectiva per reforçar l’acusació

Es posa en marxa el procés per cancel·lar el negoci ‘To The Top’, la societat a través de la qual operava la resident francesa detinguda el juliol del 2021

Catherine Techer operava a través de la societat 'To The Top'.
Catherine Techer operava a través de la societat 'To The Top'. ARXIU

Víctimes de la presumpta estafa piramidal protagonitzada per la resident francesa Catherine Techer s’estan organitzant per promoure una acció judicial col·lectiva per reforçar l’acusació contra la titular de la societat ‘To The Top’, respecte de la qual s’ha iniciat el procediment per cancel·lar-la. Es tracta de persones residents especialment a Bèlgica que haurien invertit en el programa de viatges que oferia Techer.

Fonts d’aquests afectats han assegurat que n’hi ha molts que han donat per perduda la inversió que van fer i que passen pàgina. D’altres encara confien en la innocència de la impulsora de la iniciativa i que la seva estratègia serà bona. Per ara, els promotors de l’acció judicial, que ja s’han posat en contacte amb un despatx d’advocats del Principat per tal de poder avaluar els passos a seguir, són set o vuit. Però no es descarta que aquest número s’incrementi.

Mentrestant, l’administració ha posat en marxa el procés de cessament definitiu de les activitats de la societat que liderava en solitari Techer i a través de la qual, presumptament, hauria protagonitzat l’estafa piramidal o, almenys, passaven els diners dels inversors. Si no hi ha al·legacions al respecte, seguint el procés ordinari, s’acabarà cancel·lant el negoci.

Comentaris (3)

Trending