El Tribunal de Corts busca l’home que va ‘segrestar’ els seus fills per jutjar-lo per conduir drogat

Mentre va estar pel Principat, el primer trimestre de l’any passat, la seva furgoneta va ser controlada i va donar positiu a tòxics tot i portar amb ell els menors

Una imatge de la furgoneta amb la qual suposadament es desplaçaven l'home i els seus fills.
Una imatge de la furgoneta amb la qual suposadament es desplaçaven l'home i els seus fills. ARXIU

L’home que el primer de gener de l’any passat va fer fora del cotxe la seva parella a Mont-roig del Camp i va venir a Andorra, on ja havia passat el Cap d’Any, a refugiar-se amb els seus quatre fills, tots molt menors d’edat, hauria de ser jutjat el mes que ve per haver conduït drogat. El Tribunal de Corts el busca per convocar-lo per a la vista. De Maicol Sacchi, que així s’anomena aquest ciutadà italià de 38 anys, res no se’n sap des que a mitjan març de l’any passat va travessar la frontera i va ser detingut per la policia espanyola.

Durant els dos mesos i mig que va estar rodant per Andorra tot protagonitzant el que va ser considerat un segrest parental per les autoritats judicials espanyoles, i per les quals mai no es van activar les seves homòlogues andorranes i tampoc la policia, sí que la seva furgoneta va ser controlada i Sacchi va donar positiu en un control de tòxics. Per això se segueix contra ell una causa per un presumpte delicte menor de conducció de vehicle automòbil en un estat del qual es derivi un perill concret per a la vida o la salut de les persones a causa del consum de drogues o substàncies d’efectes anàlegs i una presumpta contravenció penal de consum de cànnabis o una droga de toxicitat similar.

Una imatge de la furgoneta amb la qual suposadament es desplaçaven l'home i els seus fills.

Relacionat

Els quatre menors de Cambrils ‘sostrets’ a la mare i ‘refugiats’ a Andorra amb el pare tornen a casa

En conduir sota els efectes de la droga es considera que va posar en risc la vida dels seus fills. Aquest fet és un agreujant al ja de per si comportament delictiu de conduir drogat. Sia com vulgui, se’l cita per al 8 de novembre a 2/4 d’11 del matí, i tot porta a pensar que el Tribunal de Corts, si no suspèn la vista, l’haurà de jutjar en rebel·lia. Difícilment Sacchi, que ja tenia antecedents a Itàlia per fets molt més greus, es presentarà a l’esmentat judici al Principat.

Comentaris (1)

Trending