Surt de la presó l’home que va ruixar amb gasolina el càmping d’Ansalonga

Els fets van tenir lloc poc abans de Nadal i des de llavors estava empresonat acusat d’un delicte contra la seguretat col·lectiva

Una imatge de les instal·lacions del càmping.
Una imatge de les instal·lacions del càmping. ARXIU

L’home que el 20 de desembre va ser detingut hores després que se’l controlés per haver ruixat amb gasoli part de les instal·lacions del càmping d’Ansalonga ha sortit de la presó, on estava ingressat des que va passar a disposició judicial arran de l’arrest i l’acusació de la comissió d’un delicte contra la seguretat col·lectiva. Va ser una acompanyant seva qui va alertar de la situació als bombers.

L’avís es va donar el mateix 20 de desembre poc després de la mitjanit. Els agents del cos de salvament i extinció d’incendis van ser advertits d’una vessament d’hidrocarburs a l’esmenat recinte ordinenc. Quan els camions del cos i els seus agents s’hi van desplaçar, veient la situació van mobilitzar la policia. Es va tenir clar que un dels presents a l’escenari del vessament n’havia estat l’autor, que a priori tenia intenció de calar-hi foc.

Una imatge de les instal·lacions del càmping.

Relacionat

L’home que volia calar foc al càmping d’Ansalonga haurà d’estar a la presó mentre no trobi feina

Se’l va traslladar a l’hospital per fer la pertinent revisió mèdica, per assegurar que estava en condicions, i en advertir des del punt de vista mèdic que l’home, de 46 anys i lligat a l’explotació del càmping, no presentava cap alteració susceptible d’un ingrés hospitalari va ser detingut. Posteriorment i una vegada passat a disposició judicial, va ingressar el centre penitenciari, que ha deixat aquest divendres. La condició que li havien imposat per sortir de la presó era que trobés una ocupació.

Comentaris

Trending