L’home que volia calar foc al càmping d’Ansalonga haurà d’estar a la presó mentre no trobi feina

La Batllia li va imposar una pena de semi-llibertat, que l’obliga a dormir al centre penitenciari però que pot sortir per acudir al treball que, per ara, no té

Una imatge de les instal·lacions del càmping.
Una imatge de les instal·lacions del càmping. ARXIU

L’home de 46 anys que va ser detingut diumenge al matí després que hores abans ruixés amb gasolina les instal·lacions del càmping d’Ansalonga haurà de fer estada a la presó mentre no trobi una ocupació. El processat, justament, treballava en la gestió de l’esmentat equipament d’allotjament turístic. La Batllia el va condemnar a una mesura de semi-llibertat, que vol dir que ha d’estar-se al centre penitenciari, d’on en pot sortir per anar a treballar.

Però la condició inalterable és que cal disposar d’una feina que, ara per ara, segons les fonts consultades, l’home no tindria. Justament, hauria estat acomiadat arran de la seva acció de la matinada de dissabte a diumenge. No ha transcendit la motivació que l’hauria portat a espargir gasolina per les instal·lacions de l’equipament ordinenc. Sí que se’l va traslladar a l’hospital per fer-li un reconeixement sobre el seu estat de salut i els facultatius no van detectar res que impedís la seva detenció.

Una imatge de les instal·lacions del càmping.

Relacionat

El detingut per ruixar amb gasolina el càmping d’Ansalonga n’era un dels gestors

La policia es va posar en marxa pels volts de la 1 de la matinada de diumenge després que una acompanyant del mateix detingut alertés els bombers que hi havia un vessament d’hidrocarburs al càmping. Una vegada desplaçats a lloc, els agents del servei de salvament i extinció d’incendis va comprovar la situació i va alertar la policia perquè es fes càrrec de la investigació del cas. L’home va ser detingut poc després de les 11 del matí següent una vegada va rebre l’alta mèdica.

Comentaris

Trending