El detingut per ruixar amb gasolina el càmping d’Ansalonga n’era un dels gestors

Els bombers van rebre la matinada de diumenge l’avís d’una acompanyant de l’arrestat que hi havia un suposat vessament d’hidrocarburs a les dependències ordinenques

Una imatge de les instal·lacions del càmping.
Una imatge de les instal·lacions del càmping. ARXIU

L’home de 46 anys detingut aquest diumenge acusat de voler calar foc a les instal·lacions del càmping d’Ansalonga n’era un dels explotadors. L’arrestat ha passat aquest dilluns a disposició judicial després que la policia l’arrestés una vegada va ser valorat mèdicament després que se’l controlés quan havia ruixat amb gasolina dependències del càmping odinenc. L’alerta la va donar una acompanyant del mateix implicat, després de veure’l sortit de mare i davant el temor que realment podia procedir a encendre les instal·lacions.

La detenció es va produir arran d’una ràpida corroboració feta aquest el mateix diumenge, de matinada, després que els bombers rebessin un avís, a la 1 de la matinada, pel qual s’informava que hi havia un vessament d’hidrocarburs a l’equipament ordinenc. Evidentment, no era un vessament normal ni accidental ni res de tot això. Segons els primers indicis, que són els que van portar a la detenció de l’home, l’arrestat hauria ruixat amb gasoli una part de les instal·lacions.

Els bombers, una vegada presents al lloc i vista la situació, haurien mobilitzat el cos d’ordre per tal que analitzés la situació. No han transcendit les circumstàncies però sí que de seguida hauria quedat clara la situació. Abans que es formalitzés la detenció, pas que es va fer aquest diumenge poc abans del migdia, l’arrestat hauria estat conduït a dependències hospitalàries per tal que se li fes l’oportuna revisió en relació al seu estat de salut, i per descartar (o no) possibles alteracions facultatives de l’home.

Una vegada sotmès al control mèdic i veient que era apte a efectes jurídics i legals l’home va ser detingut. L’arrestat acusat d’un delicte genèric contra la col·lectivitat forma part de l’equip que gestiona el càmping des de fa cinc anys.

Comentaris (2)

Trending