Si en quatre anys torna a pegar a algú amb una cadira haurà d’estar-se set mesos tancat a la presó

La Batllia condemna per la via ràpida i de forma condicional el veí de Sant Julià que en va agredir un altre en un bar de l’avinguda Francesc Cairat durant una partida de cartes

Exterior del local on van passar els fets.
Exterior del local on van passar els fets. ALTAVEU

Durant quatre anys el veí de Sant Julià que en va pegar un altre amb una cadira s’haurà de portar bé. I és que si torna a protagonitzar un altre delicte de lesions, més enllà de la pena que se li imposi pels fets nous, haurà d’estar-se set mesos ferms pel cop de cadira d’aquest dilluns al vespre. Així ho ha dictaminat la Batllia, que ha condemnat per la via ràpida i de forma condicional, l’agressor de la partida de cartes.

En efecte, mentre disputaven diversos clients d’un conegut bar de l’avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria, una partida del popular joc de cartes anomenat ‘remigio’, la tensió va anar pujant de to. Fins que un dels jugadors va aixecar-se, va agafar la cadira, i la va estavellar al cap d’un altre dels participats en la partida. La situació va causar estupefacció i molta impressió a la resta de contendents, que per un moment van témer fins i tot per la vida de l’agredit.

Imatge de l'exterior del bar on ha tingut lloc la baralla.

Relacionat

Una partida de cartes acaba amb un jugador a l’hospital i un altre detingut

Es va avisar l’ambulància i la policia. La primera se’n va endur el ferit, amb una notable ferida sagnant a la part dreta del crani de la qual ha anat evolucionant favorablement. L’altre home va ser arrestat allà mateix només escoltada la versió d’alguns dels testimonis. Els dos implicats són residents a Sant Julià. A primera hora d’aquesta tarda el detingut ha passat a disposició judicial.

Acusat d’un delicte de lesions, la Batllia l’ha condemnat a través d’una ordenança penal, l’equivalent andorrà al judici ràpid d’altres jurisdiccions, a set mesos de presó condicional amb un termini de suspensió de quatre anys. És a dir, allò que es deia, s’ha d’estar quatre anys quietet perquè, de tornar-hi, els quatre mesos condicionals esdevindran ferms i haurà d’ingressar, sí o sí, a la presó.

Comentaris (2)

Trending