Una partida de cartes acaba amb un jugador a l’hospital i un altre detingut

Una discussió en el popular joc del remigio en un bar de Sant Julià de Lòria ha degenerat aquest dilluns al vespre en una agressió al cap amb una cadira

Comentaris

Imatge de l'exterior del bar on ha tingut lloc la baralla.
Imatge de l'exterior del bar on ha tingut lloc la baralla. ALTAVEU

Una discussió en una partida de cartes, concretament del popular joc del remigio ha acabat amb un dels participants a l'hospital amb una ferida al cap i un altre detingut per haver-lo agredit amb una cadira. Els fets han passat aquest vespre en un bar de Sant Julià de Lòria. La policia ha hagut d'intervenir després de ser requerida a causa de la baralla.

Agredit i detingut són residents a Sant Julià de Lòria. La baralla ha provocat l'estupefacció de la resta de clients del bar. En el joc del remigio hi poden participar de dues a sis persones. Abans de jugar, es fixa una quantitat de punts que serà el topall, és a dir, qualsevol jugador que sobrepassi aquesta quantitat serà eliminat. L'últim jugador a no ser eliminat guanya. Per això, cal aconseguir tenir el menor nombre de punts possible a cada ronda.

El ferit, amb una lesió a la part lateral dreta del cap, ha estat traslladat a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell mentre que el presumpte agressor ha estat detingut. Els jugadors són clients habituals de l'establiment.

Comentaris (6)

Trending