Multa pel jove que va destrossar un aspirador d’una benzinera a Encamp per agafar diners

El Tribunal de Corts el considera culpable d’una contravenció penal de danys i el condemna a la sanció econòmica, de 300 euros, i a pagar la reparació de la màquina, valorada en 305 més

La màquina amb els desperfectes patits.
La màquina amb els desperfectes patits. G. P.

Per agafar diners o simplement perquè funcionava malament? Quin va ser el motiu que va impulsar un jove d’una vintena d’anys a trencar una màquina aspiradora d’una benzinera d’Encamp? Fos com fos, la va acabar trencant. La policia, un cop cursada la pertinent denúncia, el va acabar localitzant i enxampant. Ara, la Justícia l’ha considerat culpable d’un delicte de danys i haurà de pagar una multa de 300 euros, a banda de fer-se càrrec del cost de la reparació de l’aparell.

Els fets van tenir lloc el gener del 2022. Els responsables de l’estació de servei, situada a Encamp, van veure com un jove movia l’aspirador Estona més tard, van comprovar que la màquina, que es fa servir per netejar vehicles, havia patit seriosos desperfectes. El dipòsit de les monedes estava trencat i faltaven els diners.

La màquina amb els desperfectes patits.

Relacionat

La policia investiga els danys patits per una màquina d’una benzinera a Encamp

La policia va acabar trobant el responsable. Fa unes setmanes, va ser jutjat pel Tribunal de Corts. El mateix processat va admetre que havia sacsejat la màquina. Va assegurar, en tot cas, que el motiu era que no funcionava correctament. Va negar que ho fes per agafar diners, tot i que faltaven 17 euros. De fet, els treballadors de l’establiment havien vist com en queien algunes. Així, a la sentència es considera provat que el noi va danyar l’aparell.

Per això, se’l troba culpable d’una contravenció penal de danys. En aquest cas, es fa cas a la petició que havia fet la fiscalia. La condemna és a una multa de 300 euros, tot tenint en compte que, quan va cometre els fets era menor de 21 anys. A la vegada, també haurà de fer front al cost que va tenir per a la benzinera la reparació de la màquina, acreditat en 305 euros més.

Comentaris

Trending