Jutgen el responsable d’una societat a Andorra per una estafa milionària a França

El tribunal correcional de Tolosa ha iniciat aquest dilluns la vista contra un fals advocat que es feia passar per fiscalista i que va enganyar unes 400 persones

Comentaris

Palau de Justícia de Tolosa.
Palau de Justícia de Tolosa. Gilbert Cousteaux

El tribunal correcional de Tolosa ha iniciat aquest dilluns la vista contra Loic R., 45 anys, i responsable d'una societat basada a Andorra. L'home es feia passar per advocat i fiscalista, especialista en declaració d'impostos. Així va trobar ràpidament clients a qui va enganyar en les seves declaracions. Són uns 400, entre enginyers, metges o policies. El frau per la tresoreria de l'Estat francès és molt important.

L'estafa es va descobrir quan els clients van rebre cartes del servei d'impostos en les quals se'ls demanava el pagament de quantitats que van dels 10.000 als 60.000 euros. Els perjudicats van portar el tema a la justícia i es van constituir en associació. S'estima que l'home els hauria estafar uns 650.000 mil euros a banda dels diners que no ha cobrar el ministeri de Finances.

Segons publica aquest dilluns La Dépêche du Midi, l'home facturava els seus treballs des de la societat ubicada a Andorra. En ser interrogat per la policia judicial francesa va dir que tenia uns greus problemes de salut, que van ser inexistents després d'un examen mèdic.

 

Comentaris (3)

Trending