Una falsa alarma d’incendi obliga a desallotjar la Seu de la Justícia

(AMB VÍDEO) Uns sensors haurien funcionat indegudament i durant uns deu minuts totes les persones que hi havia en aquell moment a l’edifici han hagut de sortir-ne

Imatge de l'exterior de la Seu de la Justícia.
Imatge de l'exterior de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Una falsa alarma d’incendi ha obligat a desallotjar en la seva totalitat l’edifici de la Seu de la Justícia. Durant uns deu minuts, totes les activitats que es feien en l’immoble, inclosa la vista oral per la causa general del ‘cas BPA’ i altres vistes per casos d’altra naturalesa s’han hagut d’interrompre. Tant els funcionaris com els administrats que estaven a l’edifici han hagut de sortir-ne, situant-se majoritàriament al tomb de la plaça que queda a la part posterior de la seu judicial, a tocar de les andanes de l’estació d’autobusos.

Desenes de persones han hagut d’interrompre la seva activitat després que saltés una sonora alarma audible per tot l’edifici. Una vegada s’ha comprovat que hauria estat un indegut funcionament d’uns sensors i que l’eventual incendi no era tal, s’ha permès a les persones que n’han hagut de sortir que tornessin a accedir a l’edifici i poguessin reprendre la seva activitat.

 

Comentaris

Trending