La dona que va robar al restaurant on havia treballat haurà d’anar a dormir dos mesos a la presó

Inicialment la fiscalia demanava un any de presó ferma per a la detinguda, que va ser reconeguda per les càmeres de seguretat del local i a qui se li va trobar a casa la roba que duia els dies que va acudir a furtar

La dona va treballar una temporada en el resturant on va acabar robant.
La dona va treballar una temporada en el resturant on va acabar robant. ARXIU

La dona que durant el mes d’octubre va accedir almenys durant un parell de cops al bar-restaurant de la Massana on va treballar i hi va robar, es va endur el fons de caixa que hi havia a l’establiment, haurà d’anar a dormir durant dos mesos a la presó. I en mig any haurà de tornar el que va robar i abonar el cost dels eventuals danys que hagués causat amb la seva acció delictiva.

La dona va ser detinguda dilluns després d’una investigació policial iniciada a partir de la denúncia interposada pels responsables de l’establiment, que gràcies a una càmera de seguretat situada a la rerebotiga del local, l’havien pogut captar. Cert que s’havia intentat ocultar el rostre i tot plegat amb vàries peces de roba, però en alguna ocasió va deixar al descobert part del rostre i la cabellera.

Com que s’havia el ‘modus operandi’ dels responsables del local -per exemple, que deixaven posada la clau per dins en determinats moments-, en una ocasió va anar a agafar la clau i, després, en un parell d’ocasions més, va accedir a dins amb la suposada voluntat de robar. De fet, s’hauria endut uns tres-cents euros que ja se’ls hauria gastat fa temps.

Els fets van tenir lloc en un bar-restaurant de la Massana.

Relacionat

Es queda les claus del restaurant on havia treballat i hi acaba robant

El fet d’haver estat acomiadada al seu dia i la fesomia que es podia endevinar de les imatges gravades per la càmera de seguretat, entre altres elements, van fer sospitar ben aviat de la dona. Dilluns, quan van anar a buscar la sospitosa al seu domicili, la dona ho va negar tot. Però entre altres coses al pis on viu se li va trobar la dessuadora i el calçat, com a mínim, que vestia els dies que va entrar al bar-restaurant.

La dona va passar aquest dimarts a disposició judicial i va acabar acceptant la proposta de condemna que va fer la batlle de guàrdia a través d’una ordenança penal. La fiscalia volia un any de presó ferma. Al final, se li va imposar dos mesos de semillibertat -és a dir, haurà d’anar a dormir a la presó- i quatre mesos més condicionats a satisfer en mig any la responsabilitat civil.

Etiquetes

Comentaris

Trending