Es queda les claus del restaurant on havia treballat i hi acaba robant

La policia deté una dona que havia estat acomiadada d’un establiment de la Massana i que va furtar uns 300 euros: una dessuadora l’incrimina

Els fets van tenir lloc en un bar-restaurant de la Massana.
Els fets van tenir lloc en un bar-restaurant de la Massana. ARXIU

La policia ha detingut les darreres hores l’exempleada d’un bar-restaurant de la Massana que s’hauria quedat les claus del local i que les hauria acabat fent servir per accedir al local i endur-se’n els diners que hi va trobar, uns 300 euros. Una denúncia dels responsables de l’establiment va activar la investigació policial. I les imatges d’una càmera de seguretat de la rerebotiga haurien contribuït a esclarir el fet.

La detenció es va dur a terme aquest dilluns, després d’una petita investigació ja que els responsables de l’establiment ja sospitaven en gran mesura de la treballadora que havien acomiadat uns mesos enrere. Els fets es remunten a l’octubre del 2022, quan els empleats de l’establiment van trobar a faltar diners de la caixa enregistradora (uns 300 euros aproximadament). Les imatges de les càmeres de seguretat van mostrar com, uns dies abans, una extreballadora hauria furtat una clau amb la qual va entrar al local posteriorment en dues ocasions.

Tot i que la dona va accedir a l’establiment per la porta d’incendis encaputxada i amb mascareta, la investigació ha permès lligar caps. De fet, quan va agafar la clau aprofitant que sabia la manera de funcionar dels responsables de l’establiment -ella havia treballat a la cuina- hauria deixat veure una part del rostre. I l’escorcoll que es va fer aquest dilluns una vegada practicada la detenció va confirmar les sospites.

Els agents van poder recuperar al domicili de l’arrestada, de 45 anys, la dessuadora que duia, almenys, una de les vegades que va accedir al restaurant. I també altres peces de la vestimenta. Els diners no perquè suposadament ja se’ls hauria gastat. La dona, que nega els fets, hauria de passar aquest dimarts a disposició judicial.

Comentaris

Trending