Deixa la presó sense que Anglaterra el vingui a cercar el jove de la batussa a Bordes d’Envalira

Les autoritats britàniques haurien descartat per la pandèmia venir a buscar un ciutadà del comtat de Durham involucrat suposadament amb afers de drogues i robatoris

Una vista exterior del centre penitenciari.
Una vista exterior del centre penitenciari. Toni Solanelles

Estava cercat al comtat de Durham, vivia a Marbella i havia vingut a passar uns dies al Principat, on va embolicar la troca en el marc d’un sopar amb uns suposats amics en un apartament a Bordes d’Envalira. L’incident va portar aquest home britànic de 30 anys a ingressar al centre penitenciari. Li va caure un mes de presó ferma en un judici ràpid. Un mes que ja ha complert i com que les autoritats britàniques no l’han vingut a buscar, ha pogut marxar del Principat com aquell qui no vol la cosa.

L’home fa uns dies que va sortir de la presó. Abans d’això, el suposat amic a qui va agredir, a qui va amenaçar amb un ganivet, a qui li va robar el mòbil -el seu i el de la seva parella- i un vehicle, també va deixar precipitadament Andorra. Tot plegat molt estrany. Signe inequívoc que tots dos estaven vinculats a negocis poc clars. Almenys en aparença. El resident a Bordes d’Envalira va marxar del país abans que sortís de la Comella l’agressor.

Una imatge de Bordes d'Envalira.

Relacionat

De la cerca al comtat de Durham a la batussa a Bordes d’Envalira

Hi havia l’opció que les autoritats britàniques vinguessin a buscar l’home atès que una vegada es van fer les diligències oportunes amb el jove detingut es va veure que estava buscat. Tot i que s’haurien fet les comunicacions oportunes, finalment, i algunes fonts han indicat que a causa de la pandèmia, el Regne Unit no s’ha personat a cercar l’home i aquest hauria quedat en llibertat. Això sí, amb una expulsió de cinc anys inclosa.

Comentaris

Trending