Arantxa Sánchez Vicario, “tranquil·la” davant el judici per vendre propietats que tenia a Andorra

La Fiscalia en demana quatre anys de presó per a ella i el seu exmarit, Josep Santacana per diversos delictes econòmics

arantxa sanchez vicario i josep santacana
arantxa sanchez vicario i josep santacana

L’extennista Arantxa Sánchez Vicario ha mostrat la confiança en el sistema judicial poques setmanes abans de l’inici del procés legal contra ella i el seu exmarit, Josep Santacana, i que la Fiscalia demana quatre anys de presó per vendre propietats que tenia a Andorra per evitar ser embargada.

Sánchez Vicario va ser acusada de declarar falsament la seva residència al Principat i això li va costar una multa de la Hisenda espanyola. El deute amb l'Agència Tributària va ser avalat i pagat per un banc espanyol (Banc de Sabadell), que alhora va rebre, l'abril i l'octubre del 2010, un total de 5,2 milions d'euros del Banc de Luxemburg, que alhora li va demanar els diners a l'extennista.

Arantxa Sánchez vicario i el seu marit Josep Santacana.

Relacionat

Demanen presó per a Arantxa Sánchez Vicario en vendre propietats a Andorra per no ser embargada

Com que no va cobrar, aquest banc estranger va interposar una demanda el març del 2011 contra l'esportista, que va acabar amb una sentència d'un jutjat d'Esplugues de Llobregat, el setembre del 2013, que condemnava Sánchez Vicario a pagar el deute. La jugadora no va pagar i una interlocutòria del gener del 2014 va fer executar la sentència per valor de 7,5 milions d'euros.

La Fiscalia acusa a Sánchez Vicario i a Santacana d’enriquiment il·lícit perquè considera que van vendre les propietats que tenien a Andorra per evitar pagar al banc i, per aquest motiu, demana quatre anys de presó. En declaracions a Europa Press, L’extennista es mostra tranquil·la i ha manifestat que “he cregut i crec en la justícia”, poques setmanes abans de l’inici del judici.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending