Acord entre ‘Ferrariman’ i un agent de circulació que l’havia denunciat per insultar-lo

La querella no tirarà endavant després del pacte assolit en l’acte de conciliació entre el polèmic empresari i l’urbà, que havia estat atacat per Xavier Caballol en diferents publicacions a xarxes

La seu de la justícia
La seu de la justícia

L’empresari Xavier Caballol, més conegut com a ‘Ferrariman’ va afrontar la setmana passada un segon acte de conciliació davant una querella presentada pels insults que havia preferit a les xarxes socials. L’acció judicial l’havia presentat un agent de circulació escaldenc, a qui havia atacat en algunes de les publicacions. A diferència del primer intent per les injúries contra un usuari a Twitter, en aquest cas, sí que s’ha pogut tancar un pacte que evitarà que el procés tiri endavant.

L’urbà havia estat el blanc dels comentaris que ‘Ferrariman’ havia fet en diferents posts penjats als seus comptes a xarxes, principalment a Instagram i TikTok. Vista la situació, va decidir acudir a la Justícia mitjançant una querella. Com a pas previ habitualment en aquests casos es fa un intent de conciliació, que és l’acte que es va dur a terme la setmana passada.

Una imatge de la Seu de la Justícia.

Relacionat

La Batllia analitza una querella per injúries contra ‘Ferrariman’

És, de fet, el segon que ha hagut d’afrontar Caballol en pocs dies. Abans havia hagut d’acudir a la Batllia davant la denúncia presentada per un usuari de Twitter, el polític socialdemòcrata Joao de Melo, a qui va respondre una piulada a Twitter etzibant-li “puto comunista”. En aquest primer cas, però, no hi va haver acord i, per tant, el procés judicial seguirà endavant.

Diferent ha estat el desenllaç del segons acte de circulació. Segons les fonts consultades per Altaveu, en aquesta ocasió agent de circulació i empresari van arribar a un pacte, les condicions del qual, però, no han transcendit. En conseqüència, en aquest cas la querella presentada no tindrà continuïtat a nivell judicial.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending