Absolts tres homes d’amenaçar-ne i pegar-ne un altre durant la festa major de Santa Coloma

Els fets haurien succeït el 2017 i la víctima ni tan sols es va presentar a la vista davant el Tribunal de Corts

Els fets van passar durant la festa major de Santa Coloma el 2017.
Els fets van passar durant la festa major de Santa Coloma el 2017.

Tres homes -dos germans i un amic- que estaven acusats d’haver-ne amenaçat i fins i tot agredit un tercer durant la festa major de Santa Coloma el 2017 han estat absolts dels fets pel Tribunal de Corts. Un dels acusats, suposadament, hauria tingut una implicació major que els altres dos. Però tots tres van negar haver agredit la víctima. De fet, el record del succeït seria molt vague.

L’acusació, però, era força dèbil per molt que durant la vista la fiscalia es va obstinar en evidenciar que havia existit l’agressió i tota la persecució prèvia. “S’hauria passat -un dels acusats- tota la nit amenaçant”. Amb tot, ni tan sols la víctima d’aquells suposats fets es va presentar a la vista. I els acusats van ser contundents en la seva versió. Certament, l’alcohol va córrer aquella nit.

La víctima la coneixien de vista, suposadament, i d’haver coincidit en altres festes o sortides en locals d’oci del Principat. Però res més. La fiscalia pretenia una condemna condicional que almenys en primera instància el Tribunal de Corts ha desestimat. Caldrà veure si l’acusació pública recorre contra la decisió, però no havent-se presentat ni l’afectat sembla complicat.

Comentaris

Trending