Trenta sancions per ‘botellots’ i dos detinguts amb quatre pastilles d’èxtasi al tomb de Sant Julià

La policia ha fet controls en tres punts diferents de la parròquia per consum de begudes alcohòliques i també ha multat tres persones per possessió de droga tova

Restes d'un 'botellot'.
Restes d'un 'botellot'. ARXIU

Rècord de sancions administratives per ‘botellots’ aquesta matinada a Sant Julià. La policia ha ‘desmantellat’ tres punts on joves diversos que al tomb de la festa major laurediana estaven consumint alcohol ‘en públic’. Entre tots els llocs, els agents han aixecat trenta actes sancionadores. A més, i en un altre punt, en un control rutinari de carretera, s’han detingut dos residents que portaven quatre pastilles d’èxtasi.

És la jornada que més sancions administratives es proposen. Els tres espais on s’estava consumint alcohol apilaven força joves. De fet, segons algunes de les fonts consultades, els policies no haurien pogut controlar tots els aplegats al lloc. Alguns dels joves, quan van veure que s’acostaven les patrulles, van tocar pirandó a temps per no poder ser controlats. Ara es faran els tràmits pertinents, burocràtics, administratius, per tal que paguin les corresponents sancions.

També de matinada, la policia, en un control a l’altura de la Margineda, ha detingut dos ocupants d’un vehicle que ha estat aturat de manera rutinària en un control muntat per fer seguiment, també, de la festa laurediana. Aparentment, els dos detinguts, residents, també havien estat a la celebració festiva. Finalment, també es va procedir a promoure tres contravencions penals (faltes) en localitzar en tres controls distints tres persones en possessió o consum de droga tova (marihuana i haixix).

Comentaris (3)

Trending