La policia té identificat el jove que hauria agredit dos menors en el marc d’una batussa juvenil

En l’altercat, aquest diumenge a darrera hora de la tarda, hi haurien participat entre quinze i vint persones, entre l’avinguda Tarragona i el Parc Central

Una dotació policial fent una ronda nocturna.
Una dotació policial fent una ronda nocturna. POLICIA D'ANDORRA

La policia té identificat el jove que hauria estat, presumptament, l’autor de les agressions que haurien afectat dos nois en una batussa multitudinària i del tot descompensada que hi va haver aquest diumenge a darrera hora de la tarda. Perquè els dos agredits haurien tingut al davant entre deu i vint joves, tot i que només un obertament els hauria colpejat, segons les diverses fonts consultades. I de les manifestacions de les víctimes els agents haurien pogut aconseguir concloure qui hauria estat l’autor dels cops.

El cos d’ordre estaria elaborant el dossier corresponent per trametre’l cap a l’autoritat judicial i serà aquesta la qui marqui el procediment a seguir. Hores d’ara, almenys per decisió policial, no es preveu que l’identificat sigui detingut, però tampoc no es descarta del tot. Tot i que hi va haver alguna ferida sagnant, d’entrada les lesions que presentaven els dos ferits no revestien inicialment gravetat. Però els agredits serien dos menors. I cal veure si els seus respectius progenitors decideixen promoure alguna acció contra l’agressió,

La batussa va tenir lloc al tomb de les 8 de la tarda -almenys aquesta va ser l’hora en què alguns ciutadans que van veure l’altercat van avisar la policia- entre l’avinguda Tarragona i el Parc Central. De fet, va ser en el petit carreró que queda just a tocar de l’edifici de les Columnes i que porta cap a una de les entrades principals del parc que la patrulla policial intervinent va fer algunes de les indagacions pertinents i també va ser el lloc on l’ambulància dels bombers va prestar atenció sanitària al segon dels agredits.

El primer, que sagnava pel nas segons alguns testimonis presencials que van alertar la policia, hauria declinat, almenys a l’inici, qualsevol assistència mèdica. I just buscant elements per resoldre què havia passat, va aparèixer el segon agredit. I aquest sí que va demanar suport per rebre atenció mèdica.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending