El centre penitenciari respira: el test d’antígens al reclús va ser un fals positiu

Les proves fetes aquest dilluns a l’intern en aclimatació haurien descartat el contagi i s’ha tornat a la normalitat després de l’ensurt de diumenge a la tarda

Entrada a la presó de la Comella.
Entrada a la presó de la Comella. ARXIU

Les proves fetes aquest dilluns a l’intern en aclimatació que aquest diumenge a la tarda va donar positiu de Covid en un test d’antígens haurien descartat, per ara, el contagi, amb la qual cosa al centre penitenciari haurien respirat després de l’enrenou que havia suposat hores abans el diagnòstic inicial. Segons les fonts, es tractaria d’un fals positiu. En conseqüència, la situació hauria tornat a la plena normalitat.

Després de detectar-se inicialment el positiu durant la jornada de diumenge, es van adoptar les mesures necessàries per aïllar, més encara, el pres implicat, i es van posar apunt els canvis necessaris en les instal·lacions per tal de tornar a activar un mòdul Covid, tot en espera que aquest dilluns es confirmés el diagnòstic. També es van alertar algunes de les persones que just abans d’entrar al centre penitenciari haurien estat en contacte amb l’intern.

Una vista del centre penitenciari.

Relacionat

El positiu en antígens d’un reclús torna a posar en alerta el centre penitenciari

Finalment, però, segons les fonts consultades, s’ha descartat el positiu i aquesta tarda mateix s’hauria revertit la situació establerta diumenge, amb la qual cosa l’intern implicat ha retornat a l’espai d’aclimatació que ocupava des que va entrar al centre penitenciari ara fa poc més d’una setmana.

Etiquetes

Comentaris

Trending