Andorra i Tolosa estrenyen lligams en matèria penitenciària

Responsables de la direcció interregional han fet dues jornades de treball al Principat per tal d’impulsar la col·laboració institucional

Els responsables penitenciaris d'Andorra (esquerra) i Tolosa (dreta).
Els responsables penitenciaris d'Andorra (esquerra) i Tolosa (dreta). SFGA

En plena tempesta justament pel concurs de formadors, els responsables penitenciaris d’Andorra i de l’àrea de Tolosa miren d’estrènyer lligams per tal d’enfortir la col·laboració, entre d’altres qüestions, sobre aspectes formatius. També en l’àmbit pedagògic o metodologia de treball.

Responsables de la direcció interregional dels Serveis Penitenciaris de Tolosa i del departament d’Institucions Penitenciàries han celebrat dues jornades de treball a Andorra amb l’objectiu d’impulsar un marc de col·laboració per facilitar l’intercanvi d’experiències, l’organització d’estades formatives i oferir suport pedagògic i metodològic entre ambdues institucions penitenciàries.

Accés principal al centre penitenciari.

Relacionat

L’anul·lació del concurs de formadors no apaivaga el tens clima laboral a la presó

Durant la seva visita a Andorra, segons que ha informat el Govern en un comunicat, la delegació francesa ha pogut conèixer les instal·lacions del centre penitenciari i entrevistar-se amb el ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell.

Comentaris (6)

Trending