Govern manté que el futur heliport a la Caubella “té tot el seu sentit” amb telefèric o sense

El ministre portaveu recorda que l’executiu considerava el projecte fins a Carroi i Pal “d’interès per al país” i que ara queda “ l’expectativa” dels eventuals passos que es vagin donant

Una imatge que conté el dossier oficial sobre el futur heliport.
Una imatge que conté el dossier oficial sobre el futur heliport. GOVERN D'ANDORRA

El Govern considera que amb telefèric o sense el futur heliport a la Caubella, a Pal, “té tot el seu sentit” i la connectivitat amb el centre del país, encara que “és evident” que quantes més opcions, millor. L’executiu “queda a l’expectativa” en relació amb el procés de reflexió obert pels comuns d’Andorra la Vella i la Massana després que el concurs per a la construcció i concessió d’un ginys fins a Carroi i després eventualment fins a Pal s’hagi quedat sense ofertes.

El ministre de Finances i portaveu del Govern, Eric Jover, s’ha referit al ‘serial del Carroi’ a preguntes de l’Altaveu i ha recordat que l’executiu ja va dir al seu dia que el projecte de telefèric a Carroi-Pal “podia ser d’interès per al país” atès que aportava valor afegit”. Sense referir-se en cap moment a la motivació de la manca de propostes, ha afirmat Jover que “ens quedem a l’expectativa” després “ells mateixos -referint-se als comuns de les dues parròquies concernides- han dit que enceten un procés de reflexió”.

Una vista del pic del Carroi, aquest dimarts.

Relacionat

El fre al telefèric a Carroi obre encara més dubtes sobre la viabilitat de l’heliport a la Caubella

En qualsevol cas, l’absència del telefèric -una solució molt ben vista pel ministre de Presidència i Economia, Jordi Gallardo, per connectar el futur heliport nacional amb al centre del país- no resta a parer del portaveu governamental cap mena de sentit a l’emplaçament de la Caubella, que Jover ha assegurat que està ben interconnectat per carretera. El ministre ha tornat a remarcar que la futura infraestructura serà “valuosa”.

Comentaris (7)

Trending