El comú d'Andorra la Vella lloga per 30 anys la parcel·la pel multifuncional

La pròrroga del contracte d'arrendament amb la propietat s'aprovarà aquest dijous en la sessió de consell

Comentaris

LA PARCEL·LA DE L'ANTIGA SEU DEL COEX ALBERGARÀ L'EDIFICI MULTIFUNCIONAL.
LA PARCEL·LA DE L'ANTIGA SEU DEL COEX ALBERGARÀ L'EDIFICI MULTIFUNCIONAL. Toni Solanelles

El comú d'Andorra la Vella aprovarà en la seva sessió de consell d'aquest dijous la pròrroga del contracte d'arrendament entre la corporació i la propietat del terreny anomenat Prada Casadet per un termini de 30 anys. La parcel·la acull un aparcament i està situada entre els carrers Prat de la Creu, Prada Casadet i  Doctor Vilanova. És la ubicació triada per al futur recinte multifuncional.

Govern destinarà partida del pressupost 2022 a la redacció del projecte del recinte multifuncional i a diversos estudis per a la seva construcció mentre que la cònsol major de la capital, Conxita Marsol creu que a finals d'aquest any o a principis del vinent es posarà fil a l'agulla. L'acord entre el Govern i el comú contempla que aquest darrer es faci càrrec de la part el terreny que és de propietat privada, inclosa la de l'edifici que acollia el centre de vacunació. La construcció del terreny es finançarà en part amb els ingressos de la taxa turística.

La parcel·la de l'antiga seu del COEX albergarà l'edifici multifuncional.

Relacionat

Una taxa turística més baixa que a Barcelona per un multifuncional que al 100% serà davant de Govern

El del multifuncional va ser un dels pocs projectes que el Govern va mantenir l'any passat malgrat la crisi provocada per la pandèmia sanitària de la Covid-19. El motiu és el retorn econòmic que creuen que aportarà al país la celebració de grans esdeveniments.

Comentaris (3)

Trending