Escaldes defensa que l’aportació al fons solidari “són molts diners”

Gili afirma que amb un milió d’euros “no es pot dir que no sigui ser solidari” i recorda que “estem donant moltes ajudes a famílies i a empreses”

Xavier Espot i Rosa Gili durat una visita al laboratori mòbil del Prat Gran
Xavier Espot i Rosa Gili durat una visita al laboratori mòbil del Prat Gran Toni Solanelles

La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, s’ha defensat de les crítiques fetes per altre mandataris comunals i pel cap de Govern el passat divendres per l’aportació feta per la corporació al fons solidari per afrontar el pagament dels ERTO. “Un milió d’euros són molt diners”, ha afirmat. Al mateix temps, ha recordat que “hem donat ajudes a moltes famílies i empreses”.

Gili ha respost d’aquesta forma els atacs rebuts ara fa uns dies en l’acte de formalització de la col·laboració entre les corporacions parroquials i l’executiu, que li recriminaven que l’aportació d’Escaldes queda per sota del que tocaria, segons Govern i cònsols demòcrates, a la seva població i potencial econòmica. Una acusació, però, que considera fruit més de “voler polemitzar amb un debat que ja està amortitzat”. I és que, ha recordat, el seu comú transferirà un milió d’euros, que “són molts diners” i, per tant, “no es pot dir que això sigui no ser solidaris”.

Foto de família a la plaça del Consell General.

Relacionat

Unió institucional per fer front a la crisi derivada de la Covid amb retrets a Escaldes i Sant Julià

La cònsol escaldenca ha recordat, també, que la corporació ha apostat per un ambiciós programa de suport a la seva població i al seu teixit econòmic. “Donem moltes ajudes a les famílies i a les empreses”, ha indicat.

També ha volgut apuntar que aportar diners al fons “no és cap obligació” i, així, “al final ha de decidir el comú”. Al mateix, ha advertit que “també podria dir si les transferències que rep cada comú són o no justes”.

Comentaris (2)

Trending